ugepakker
Ugepakke 1
Ugepakke 1
– 1 x ca 1300g fersk kylling
– 2 x ca 500g hakket oksekød 8 % fedt
– 1 x ca 500g hakket kalv og flæsk 8 % fedt
– 1 x 500g fadkoteletter
– 1 x ca 700g møre bøffer
– 1 x ca 1000g ribbensteg
Ugepakke 2
Ugepakke 2
– 1 x ca 500 g skinkeschnitzler
– 1 x ca 500g Hakket okse 8 % fedt
– 1 x ca 500g hjemmelavet medister
– 1 x ca 500g svinekoteletter
– 1 x ca 500g røde pølser
– 1 x ca 500g gullaschkød
– 1 x ca 700g møre bøffer
Ugepakke 3
Ugepakke 3
– 1 x ca 1000 g ribbensteg
– 1 x ca 500g kalv og flæsk 8% fedt
– 1 x ca 500g hakket okse 8% fedt
– 1 x ca 500g skinkekød i tern
– 1 x ca 500g nakkekoteletter
– 1 x ca 1000g hjemmelavet hamburgerryg
– 1 x ca 1000g gammeldags oksesteg
Ugepakke 4
Ugepakke 4
– 1 x Fadkoteletter ca 500g
– 1 x Hakket okse 8% fedt ca 500g
– 1 x møre bøffer ca 700g
– 1 x kogeflæsk ca 700g
– 1 x hakket kalv og flæsk ca 500g
– 1 x nyrøget bacon ca 600g
– 1 x oksekød i strimler 500g.