Husmandskost

Buffeter

Færdigretter

Det kolde

Husmandskost

2-3 retters menuer

praktisk info

Husmandskost

Priser fra kr. 95,00 – kr. 105,00.
Min. 10. personer
Biksemad

Biksemad

med spejlæg, rugbrød og rødbeder
Boller i karry

Boller i karry

med ris og kogt broccoli
Flæskesteg

Flæskesteg

med hvide kartofler, sovs og rødkål
Forloren skildpadde

Forloren skildpadde

med kogte æg og kuvertflutes
Gullasch

Gullasch

med kartoffelmos
Hakkebøffer

Hakkebøffer

med bløde løg, hvidekartofler, sovs og surt
Kylling i karry

Kylling i karry

med ris og kogt broccoli
Mørbradgryde med løse ris

Mørbradgryde med løse ris

Mørbradgryde med løse ris
Oksekøds lasagne

Oksekøds lasagne

med salat og dressing
Skipperlabskovs

Skipperlabskovs

med rugbrød og rødbeder