Husmandskost

Buffeter

Færdigretter

Det kolde

Husmandskost

2-3 retters menuer

praktisk info

Husmandskost

Priser fra kr. 95,00 – kr. 105,00.
Min. 10. personer
Boller i karry

Boller i karry

med ris og kogt broccoli
Biksemad

Biksemad

med spejlæg, rugbrød og rødbeder
Forloren skildpadde

Forloren skildpadde

med kogte æg og kuvertflutes
Hakkebøffer

Hakkebøffer

med bløde løg, hvidekartofler, sovs og surt
Oksekøds lasagne

Oksekøds lasagne

med salat og dressing
Kylling i karry

Kylling i karry

med ris og kogt broccoli
Skipperlabskovs

Skipperlabskovs

med rugbrød og rødbeder
Gullasch

Gullasch

med kartoffelmos
Flæskesteg

Flæskesteg

med hvide kartofler, sovs og rødkål