Mad ud af huset
Viser 17–32 af 73 resultater
-
Italiensk buffet
– Oksekøds carpaccio med rucolasalat og parmesan flager
– Rosa stegt dansk kalvefilet, krydret med krydderurter
– Bagt laks med basilikumpesto
– Flødekartofler med rosmarin
– Kartofler stegt i olivenolie med peberfrugter og asparges
– Melonsalat med cherrytomater, feta og rødløg
– Baby leaf salat med bl.a. ærter, majs, asparges, peberfrugt og blåbær med hjemmelavet dressing
– Nybagt brød og smør -
Luksus buffet
– Rosa stegt tyndsteg
– Rødvinsmarineret svinefilet
– Lakseroulade med flødeost anrettet på sprød salatbund
– Flødekartofler
– Stegte kartofler med timian og parmesanost
– Baby leaf salat med bl.a. ærter, majs, asparges, peberfrugt og blåbær med hjemmelavet dressing
– Nybagt brød og smør